donderdag , 14 december 2017
Home / Bijzonder Zorgnieuws / ‘Aan JOU hebben we wat’ Uitreiking 1e lespakket Zorg en Welzijn

‘Aan JOU hebben we wat’ Uitreiking 1e lespakket Zorg en Welzijn

Op woensdag 20 september reikte Tim Haars het 1e lespakket Zorg en Welzijn uit aan de rector van het Amadeus Lyceum in Utrecht, Carel Konings, en een afvaardiging van het ministerie van VWS, Geert Jan Buisman. Regionale werkgeversorganisaties hebben de handen ineen geslagen en het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ ontwikkeld voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo. Het doel? Ze enthousiast maken voor een loopbaan in Zorg en Welzijn en ze voorbereiden op een goede beroepskeuze, want de sector Zorg en Welzijn verandert in rap tempo. 

 Het lespakket informeert, inspireert en interesseert jongeren voor de sector Zorg en Welzijn. Geen stoffige, saaie lessen, maar digitaal, interactief en fris. Bijvoorbeeld een poll invullen op hun mobiel: of ze over humor, lef, nieuwsgierigheid en creativiteit beschikken. Eigenschappen die goed van pas komen bij het werken in de sector Zorg en Welzijn.

Het gratis lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’, is vanaf nu beschikbaar voor alle middelbare scholen in Nederland en kan besteld worden via www.aanjouhebbenwewat.nl. Inmiddels zijn 1200 lespakketten aangevraagd. Er zijn twee lespakketten ontwikkeld: vmbo (einde 2e jaar) en havo/vwo (einde 3e jaar). Ook het MBO heeft intussen interesse getoond.

#aanjouhebbenwewat

Bekijk ook

Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen is winnaar van de NIAZ Jaarprijs 2017!

Van tien finalisten kreeg deze instelling de hoogste score van de vakjury. In het bomvolle …