vrijdag , 3 juli 2020
Home / Abonneren

Abonneren

JAARABONNEMENT

Wilt u ook graag de Zorg en Ziekenhuiskrant ontvangen? Dan kunnen wij u een jaarabonnement aanbieden op de Zorg en Ziekenhuiskrant. Abonneren kan via het invullen van onderstaand formulier of een bericht te zenden aan info@zorgenziekenhuis.nl. De krant wordt dan maandelijks bij u bezorgd voor € 50,- per jaar.

Naam*

Email*

Functie*

Straat + huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Onderwerp:
Abonnement Zorg en Ziekenhuiskrant

Uw bericht

captcha

Vul hieronder de code in

MANAGEMENT

Directieleden en afdelingshoofden uit de zorg en welzijnssector kunnen zich gratis abonneren op de Zorg en Ziekenhuiskrant. Vul dan bovenstaand formulier in onder vermelding van ‘Management abonnement’ of mail naar info@zorgenziekenhuis.nl.

GROTE OPLAGE

Het is mogelijk om Zorg en Ziekenhuis in een grotere oplage te ontvangen. U kunt een zorginstelling hiervoor aanmelden. Zo wordt het mogelijk om per 75 stuks geleverd te krijgen. De kranten die worden geleverd zijn gratis. Aanmelding kunt u regelen door contact op te nemen met de Zorg en Ziekenhuis.

OPZEGGEN

Opzeggen kan ook via bovenstaand formulier onder vermelding van ‘Opzeggen abonnement’ of per mail tenminste één maand vóór verlenging. Bij opzegging in de maand voor verlenging, loopt het abonnement nog drie maanden door.